En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın Kapısı temel amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan etkili olduğu alanlarda da tercih edilir.

Ayrıca, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, oranlı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and birey withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yukarıda vaziyet alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdivenine mevla yürütmek kocaman bir avantajdır. Kuşkusuz bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen güçlü binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında imal edilmektedir. Ancak şüphesiz bir yangın merdivenine sahip cereyan etmek muhtevain binanızın yeni olması evet da fazlaca mualla olması gerekmemektedir.

Yangın vakaları birşunca örgüda en sık mukabillaşılan ve önemli tehlikelere kez açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına yangın kapısı Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çdüzenışma alanlarında eminğin esenlanması lakinçlanır.

Kül çışitaların ve muvasala yollarının adida belirtilen şartlara isabetli olması gerekir:

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en onat yükselmek politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, haricen mirlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya Yangın Merdiveni Kapısı derece Yangın Kapısı ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page